Man vet att det är höst när man köper Krysantemum. Tur att jag gillar hösten.
Jag gillar bra verktyg. Har idag inskaffat ett styck skyffeljärn och det fungerade så bra. Nu är det till och med roligt att rensa ogräs från grusgången.
 En annan fördel är att man inte behöver böja sig utan kan gå helt rak.

Älskar mitt nya skyffeljärn från fiskars.
Höst=Krysantemum+Hjärta bra Verktyg

En reaktion på “Höst=Krysantemum+Hjärta bra Verktyg

 • 2012-09-11 kl. 20:50
  Permalänk

  Hej Åsa,

  Hoppas du har en bra vecka. Jag gillar också hösten och de där stora kryssen tycker jag om. Vilket bra verktyg, skulle jag behöva – eller kanske vi redan har ett..? Vi borde verkligen STÄDA i garaget så man hittar sina verktyg när man behöver dom…

  Ha det bra!
  Kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram