Sommaren 2018 då jag fick nog av sol och bad, nej kanske “nog” är ett för starkt ord men nu är det skönt att ta en paus från solen. Våra rutiner på stugan är sovmorgon till 9 , Anders tar ett morgondopp och går ut med Molly, vi gör frukost och sedan kör vi yoga/styrkepass på bryggan. Sedan blir det oftast lite brygghäng med bad, kaffe och sommarpratare och på eftermiddagen kanske lite pyssel med vattning eller om vi har någor projekt på gång så gör vi det. Idag på morgonen  kom grannen över och frågade om vi behövde hjälp med att rengöra avlopspumpen, ja om jag inte sagt det förut så har vi de bästa grannar man kan tänka sig. Så vi fick hjälp att lyfta upp pumpen och rengöra den med högtrycksspruta, inte så illa som jag tänkt mig.  Sedan badade vi och körde vårt styrkepass och så stack Anders in till stan för att fixa med däcken på bilen som var helt utslitna och som vi måste byta innan vi kan åka några längre sträckor. Det var tur att det gick bra att köra hem svärmor igår. Och jag känner att jag inte vill sitta i solen idag så jag har pysslat lite inne idag.

 

Fixade lite med det röda gästrummet, mina finblusar hänger nästan som små smycken på väggen, den blå kan ni läsa om här.

Lite nya blommor. Kanske ungdomarna kommer och hälsar på snart.

Böcker som barnen läste när de var yngre, Lotta på Bråkmakargatan den är från när jag var liten och jag var verkligen en storläsare.

Sängen är så praktisk, bara att dra ut och man har en dubbelsäng, från IKEA.

Och så har jag flyttat runt på tavlorna lite, vi behöver något på väggarna här inne och jag skall göra eller köpa en väggbonad i macrame.

Ska prova att göra själv, det blir ett kul projekt.

Nu blir det nog ett litet bad i alla fall och kanske några längder bort till Evertssons boj. Vattnet i Mälaren är jättefint just nu så man får passa på att njuta av det varma och fräscha vattnet.

Nu tar jag en paus från solen.
Märkt på:                    

2 reaktion på “Nu tar jag en paus från solen.

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram