Jag gillar att ha lite semesterrutiner. På morgonen så blir det oftast lite sovmorgon (host, host), så blir det en promenad med Molly. Idag gick jag iallafall upp vid nio så det är ju inte allra värst. Sedan tar jag morgondopp, 22 grader i Mälaren idag och klart vatten fast rekordlågt vattenstånd. Så frukost på bryggdäck under parasollet fläktar lite från väster och det är skönt, det är spått en varm dag över 30 grader.

Dagens frukost.

Här är min favoritplats för frukost, på bryggdäck under parasollet.

 

Och efter frukosten körde jag Strömskärpasset.
Och här är min favoritplats för träning/yoga.

Idag körde jag
3 solhälsnings-sekvenser a 2 min
2 styrke-sekvenser a 9 minuter
2 solhäslnings-sekvenser a 2 minuter

Totalt 28 minuter.
Och så blir det nog en kajaktur i eftermiddag.
Nu skall jag bygga lite på mina lavendellådor.

 

Semesterrutiner är bra
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram