Våra grannar har ett persikoträd och i år är det tonvis med persikor på det. M och S hinner inte plocka all frukt så vi får ta lite persikor från trädet. Så imorse efter morgonpromenaden med Molly plockade jag med mig lite solvarma persikor till frukostyoghurten. Alltså doften när man står under persikoträden den är helt underbar, det doftar som det smakar söta och solvarma.
Jag skalade och skivade persikorna och blandade i youghurten så himla gott….

 

 

Små ludna och otroligt söta, Strömskärspersikan.

 

Har tagit ett dopp i sjön och tvättat håret skall snart åka in till stan. Det känns vemodigt att lämna det sköna sommarlivet. På måndag åker jag iväg på tjänsteresa och så blir det några intensiva veckor med jobb. Det känns som om det kommer att dröja innan jag får vara här ute igen, suck. En av våra härliga ö-grannar beskrev livet här ute som att man är på ett sommar-kollo och det är precis så det är, med bad, båtliv, fiske, härliga kväller på bryggdäck. Jag vill ju inte att det skall ta slut…

Följ mig
Plocka persikor på morgonpromenaden.
Märkt på:                    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *