Detta inlägget innehåller annonslänkar för Indiska och Åhlens

 

Mina bästa sommarkläder är min salsakjol och min vita bomullsblus. Bomullsblusen för att den är urringad, hatar att ha något i halsen eller nacken, när det är varmt ute. Och så är blusen gjord i tunt bomullstyg som inte sitter åt. Jag har två likadana blusar som har använts flitigt i sommar. Blusen kommer från DM Mode här i Västerås.

Jeanskjolen har jag haft i många år den är från H&M.

 

 

Här är liknande blusar en söt vit blus med vollanger, finns här.

Den här blusen är från Part Two finns här.

Blus Andy från Carin Wester finns här

Ja man lär sig hur man skall klä sig när det är varmt under en längre tid, som denna sommar. Men nu har det kommit en regnskur och temperaturen sjönk från 33 grader till 23 faktiskt ganska skönt.

Följ mig
Svalaste sommarblusen
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *