I våras köpte jag in lite nya prints/planscher som inte har hittat sin rätta vägg än. Det beror på att resten av familjen inte tyckte att de var fina så då blev de liggande. Men nu när inspirationen kommer tillabak i takt med att temperaturen sjunker så tror jag att jag vet vad jag skall hitta på med planscherna/printsen.
De här skolplancherna ropade jag in på auktion för typ 5-6 år sedan och de har hängt vårat retro gästrum.

Men nu tror jag att skolplancherna skall få flytta ut till förmån för de nya printsen som syns längst bort i bild.

Hänganordningen är genial, två lister med magneter som man bara sätter ihop och så är det bara att hänga upp.

Och skolafficherna får åka båt till vårat gästrum i sommarhuset.

Något sådan här kanske, inte så dumt.

 

Och så måste jag bara visa hur snygg Hanna var när hon var på väg til  JSM, nya klubbdräkten KFUM Örebro, så snygg.
Men hon har bara lånat den, när hon tränade sista gången inför JSM kom hon på att hon inte hade någon klubbdräkt så hon fick låna hela kittet, tröja,  2 linnen, tights och kortbyxor av sin snälla klubbkompis Elin. Elin som är typ snabbast i Sverige och uttagen till EM i korta staffeten, hoppas att snabbheten smittar av sig via dräkten 🙂

 

Man är ju van att se henne i Västerås FK klubbdräkt som är gul och blå men den här dräkten var snäppet snyggare.

Och jag kom hem igår kväll vid nio tiden från stekheta Mannheim efter diverse förseningar med tågstrul och dyl. Nu är det bara att tvätta och packa om imorgon blir det ny tjänsteresa till Derby, England, denna gång. Idag njuter jag hemma med lite regn och svalare temperaturer, skönt.

Följ mig
Lite rockad bland planscherna
Märkt på:                    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *