Läste om ett fantastiskt ställe på Gotland som heter Surflogiet. Där kan man hyra lyxiga tält med härlig inredning, fenomenet kallas Glamping, Glamorös Camping och har blivit väldigt populärt. Och på Surflogiet har de inte bara tält att hyra ut de har en bar och en restaurang och så har de aktiviteter som havskajakpaddling, SUP kurser, Yoga vid havet…. Det här kan man lästa på deras hemsida:
Precis vid stranden och i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Här samlas vänner och familj för att njuta av några oförglömliga dagar på ett av Gotlands härligaste ställen. Vi delar gärna med oss av vår passion till havet och det är just vågornas brus du somnar till om natten. Utvilad och hungrig på nya äventyr vaknar du vid stranden i gryningen. Efter morgonpromenaden längs Toftas vackra sandstrand väntar frukostkorgen vid tältet och kitekursen börjar om en timme. Det kommer bli en bra dag!

Det liknar sådana där campingtält de har på Safari-utflykter.

 

Jag tror att jag skall boka redan nu för det verkar vara ett populärt ställe.

Följ mig
Kanske blir lite glamping nästa sommar
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *