Förra veckan i Mannheim bodde jag på ett helt nytt hotell, färdigt sedan 4 månader, och det kändes verkligen fräsht och nytt. Fin toalett med snygga materialval, men det var inte mer än så ett ganska intesägande hotell faktiskt.. Denna vecka tillbringade jag på Penta Hotell i Derby, ett lite äldre hotell men som man verkligen gjort mysigt med lite udda detaljer. Bilderna tagna med min One Plus Mobil,

 

Bilder från restaurangen, god mat och trevlig personal gör att man känner sig välkommen.

Ett grönt träd som blir lite grönare av belysningen, smart.

Många gamla tegelväggar bevarade och på det en stor klocka i metall.

Draperier som ramar in både döljer och gör det mysigt. Och så lite fina lampor på det.

Headboard i sovrummet, en upplyst karta över Derby. Fina kuddar i filt.

Och i hörnet av sovrummet en liten hörna med en svart lampa på fot och en fin fåtölj. Hotellet är inrett med små statement här och var och det gör det hemtrevligt.

Och sa jag det de har jättegod frukost på Penta Hotell. Nu på väg hem, bloggar på Birmingham flygplats, lite rörigt när vi kom hit. Flyget var inställt nu är jag ombokad via Köpenhamn med connecting fligth mot Stockholm Arlanda, hoppas jag hinner med Bussen på Arlanda, tror inte det, kanske skall beställa en taxi…. Got to go nu kom Gaten upp….

Följ mig
Penta Hotell i Derby en liten pärla
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *