När man varit hemmifrån några veckor så kommer man hem och ser sitt hus med lite nya ögon, och jag gillar vad jag ser. Här är några av mina favoritvinklar här hemma. Min favoritvinkel numero uno är denna på sovrummet som möter en när man kommer upp för trappan. Jag gillar verkligen hur jag fick till färgerna i sovrummet som jag fixade till i vintras se här.

Jag tror det är kombinationen gardiner, rottingspegel, den ljusa heltäckningsmattan och fondväggen med färgen gråsten, läs mer här, som knyter ihop rummet på ett sätt som tilltalar mig.

Rummet gjordes om med tanke att byrån som min morfar snickrade skulle passa in.

Min andra favoritvinkel är sideboardet i teak som jag pimpat med nya knoppar, fina krukor och härliga växtprints.

I förgrunden mina omklädda teakstolar och en linneduk täcker teakbordet från Gavel25, linneduken ficka jag av min mamma i födelsedagspresent och jag tycker att färgen är helt perfekt.

Den tredje vinkeln är den här på det lilla rullbordet jag ropade in på en effecta auktion, lampan , Bestlite BL10, jag fick i 50 årspresent, soffa från Bröderna Andersson och en rottingspegel från Indiska.

Ikväll blir det kräftor, mums, så dags att fixa lite smördegsknytten, äpplepaj, pyntning…..

Följ mig
Mina favoritvinklar i Villa Ormberget
Taggar:         

4 reaktion på “Mina favoritvinklar i Villa Ormberget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *