Sensommaren och hösten har alltid varit min favoritårstid, tempot sjunker och man kan börja mysa inomhus med tända ljus, brasa och härliga höstpromenader. Luften blir klarare och lättare att andas och man sover bättre med öppna fönster utan både mygg och flygfän. På bondens marknad hittar man de godaste höstprimörerna som göra att matlagningen blir roligare och maten godare. Så har vi kräftskivor och surströmmingspremiär, jag köpte just en burk surströmming i affären, den får avnjutas när våra vänner från Australien har åkt hem, jag tror inte de skulle uppskatta denna underbara fisk. Och några helger till kan vi njuta av sommarhuset innan vi bommar igen i slutet av oktober.

Lite mysbilder från igår, gammelstugan.

Upplyst trädäck.

Nu blir det fredagsräkor och väntan på på våra autralienska vänner Jennine och Gordon.

Kanske drar ner på bloggandet några dagar, återkommer på onsdag.

Följ mig
Mysiga Augusti
Taggar:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *