Alltså vilka dagar vi har, i går kväll var det en sådan härlig stjärnhimmel så jag trodde nästan att Anders skulle sova utomhus. Och när man är långt från stadens belysning så blir stjärnhimmeln ännu mer påtaglig. Och sedan vaknade vi upp till det här. En alldeles stilla Mälarfjärd med lite lite lämningar av  morgondimma och en strålande sol, är det detta som kallas Indiansommar?

 

 

En ö-granne kom förbi och hämtade upp mig på en morgontur med kajakerna, vi hade med oss fika och stannade till vid bryggan vid Tidö Slott. Vi satt på bryggan och dinglade med benen i solskenet och drack vårt medhavda kaffe mycket bättre än så kan jag inte ha det.

Här är tunneln som går under vägen ut till Tidö Lindö.

 

Hela turen tog ca 2 timmar, vilken start på dagen.

 

Väl hemma var det dags för en liten lätt lunch på bryggdäck. Anders har badat 2 gånger readan idag, ca 19 grader i vattnet.

 

Bryggan får ligga kvar 2 helger till innan den åker in till förvaring vid solbryggan.

Det känns som om man går ner i varv så fort man sätter foten på Ö:n och det kan behövas efter denna chockstart på jobbet efter semestern, 4 intensiva jobbveckor till ända hoppas det lugnar ner sig snart.

Följ mig
Är det detta som kallas Indiansommar?
Märkt på: