Yes, idag var jag och tränade med mina kollegor under lunchen. Vårt kontor ligger nära Friskis och på onsdagar så tränar vi tillsammans och äter lunch på Sportköket som för övrigt har Västerås bästa salladsbord. På onsdagar kör jag crosstrainern 30 minuter och styrka 20 minuter och under crosstrainer passet brukar jag använda mina hörlurar och lyssna på någon härlig podd. Idag blev det Billgren och Woods som jag tycker är intressant, de tillhör ju en yngre generation och det är kul och se vad den generationen tycker och tänker. Men ialla fall 30 minuter på crosstrainerna går alldeles för fort och det är ju bra.

 

Hörlurarna Plattan från Urbanears är så himla bra, håller ca 30 timmar på en laddning.

Och man kan vika ihop lurarna så de inte tar så mycket plats i träningsväskan.

Och de sitter som en smäck, bästa lurarna helt enkelt.

 

Ett måste under träningspasset
Märkt på:        
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram