Vi hade städdag på Ön under lördagen och vi hade bara tänkt åka ut över dagen. Städdagarna på Strömskär brukar vara himla trevliga, man jobbar tillsammans och umgås på samma gång och så blir Ön fin, bra sätt att träffas och skapa sammanhållning. Och det brukar vara bra uppslutning också, kul. Vi blev inbjudna på middag till några av våra ö-kompisar och bestämde oss för att stanna över natten, ibland blir det inte som man tänkt sig utan bättre. Och så måste vi bara prata om vädret, vädret är ju helt fantastiskt. Jag pratade om Brittsommar för några veckor sedan men den här helgen har det varit Britt-sommar på riktigt.

Vy mot solbryggan när solen börjar gå ned.

 

Vy från bryggdäck.

 

Och ö-kompisarna bjöd på den mest gudomliga anka med potatismos och till efterrätt äppelpaj med ö-plockade äpplen. Och efter maten blev det spa-bad där vi satt och spanade upp mot den fantastiska stjärnhimmel, vilken kväll.

Nu skall jag klippa gräset och köra lite trimmer här hemma.

Följ mig
När det inte blir som man tänkt sig
Märkt på:        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *