Ungdomarna kom hem och hälsade på och det förgyller verkligen vår tillvaro.
Den här helgen kändes det så härligt att ha dem hemma och få rå om dem lite.
På fredag kväll blev det hämtmat sushi (Hanna och jag) Thai (Ola och Anders).
Vi tände ljus eldade i brasan njöt av att få vara tillsammans hela gänget, det blir ju längre och längre mellan gångerna.

Lördagen tog vi en tur till Mall Of Scandinavia, jag har aldrig varit där och jag tyckte att det var värt ett besök.
Jag och Anders gick mest i inredningsaffärer, ROOM, Illums Bolighus, Royal design, Zara Home.
Men jag känner alltmer att jag hellre handlar begagnat på loppis, auktioner eller via blocket, inte för att det är billigare utan för miljön och köphysterin. Mina följeslagare därmot gick all in och fick med sig lite fina saker hem, mest kläder så det var en lyckad utflykt kul att få vara tillsammans med kidsen.
På lördag kväll gjorde vi godaste hemmagjorda Pizzan. Hanna vill ha vegetarisk och följande topping:
Färska champignoner, inlagd kronärtskocka, rödlök, röd paprika och svarta oliver. Vi andra lade till salami och så massa ost och lite basilika och skjuts in i ugnen. Till det gjorde jag en jättegod pizzasallad mums så himla gott.
Och så blev det tända ljus och brasa plus bra musik i bästa högtalaren, Urbanears, läs mer om den här. Och så kom Hannas kompis Evana och sov över och Ola tog bilen och hälsade på sina kompisar och Anders och jag såg på Så mycket bättre. Ja jag såg en stund sedan kände jag att det var dags för bok+säng bästa kombon enligt mig.

Och imorse en lång söndagsfrukost med nybakade scones och härliga samtal med ungdomarna vid fruksotbordet så himla lyxigt.
Och sent omsider drog Anders och jag ut till sommarhuset och stängde av vattnet, sopade uteplatser och tak, och plockade ut det sista ur kylen. Känns både lite vemodigt och skönt att stänga sommarhuset. Förra helgen hade vi ju en härlig avslutning med ö-grannarna med god mat och spa-bad så den här sommaren har varit bästa sommaren här ute av våra 10 år med stugan, så därför känns det helt Ok att stänga.

 

Årets statistik för sommarhuset, skrev lite om det här och om stugsäsongen 2017 här.

Öppning 20 april (8 april, 2017).

18/27 (20/27, 2017) helger

6 (6, 2017)dagar ö-pendling till jobbet

21/28 (20/35, 2017) dagar av semestern

stängning 21 oktober 2018

 

 

Så en helg tillsammans med våra härliga ungdomar, tack för att ni vill hänga med oss Ola och Hanna, älskar ER!.

 

Höstkänsla med extra allt
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram