Lovade ju en lite sammanfattning från vårt besök på Mall Of  Scandinavia.
Lite data, Mall of Scandinavia är en galleria som ligger bredvid Friends Arena, i Arenastaden i Solna, några kilometer norr om Stockholms innerstad. Byggstart av Arenastaden skedde under våren 2010. Mall of Scandinavia, som ingår i de senare etapperna, påbörjades januari 2012 och invigdes den 12 november 2015.

Mall of Scandinavia är Sveriges största galleria och den största i Skandinavien. Anläggningen innehåller cirka 175 butiker och 43 restauranger i tre plan på en total yta av 100 000 m² Gallerian inhyser även en av Sveriges största biografer, Filmstaden Scandinavia, med totalt 1 860 platser i 15 salonger, där den största salongen är en IMAX-biograf med 419 platser.

Som sagt första butiken vi besökte var R.O.O.M.

Ja tack sade Anders.

ARI FÅTÖLJ
Arifåtöljen är en klassiker av Arne Norell från 1966. Fåtöljen Ari med pall är Norells flaggskepp sedan 40 år. En modern klassiker, lika aktuell idag som när den belönades med “Show-piece of the year” av British Furniture Manufacturers år 1973. Pryder sin plats i alla miljöer, hemma såväl som offentligt, skulle passa bra hemma hos oss…..

Ja som sagt var det blev mycket inredningsbutiker, här på Royal Design.

Är lite sugen på någon vas från Kähler.

Kanske skall önska mig en vas av jultomten….

Och Ola köpte mycket fint som vanligt. En teddy jacka som är så populära och så snygga byxor från Zara med mudd i foten och lite stretch,

WCT jackor ligger högt i kurs hos Ola, nice.

Och idag blev det en kall PW XL skulle nog använt handskar, här nere vid Svartån.

Nu börjar det bli svårt att vara bloggare, när ljuset försvinner innan man hunnit hem.
Jag försöker ju att mest använda egna bilder, jag får kämpa med ISO talen och trpoden för att
få hyfsade bilder.

MOS, Mall Of Scandinavia
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram