En julstjärna i papper som nästan ser ut som fjädrar (eller lågor) har jag precis hittat hem till mig och ska få pryda köksfönstret mot gatan här hemma sen i december. Men h ur f i n är den inte? Går ju inte att stå emot. Heter Eldig och kommer från Watt & Veke och jag gissar att den kommer bli riktigt poppis så jag passade på att shoppa direkt innan de tar slut.

Eldig julstjärna
Eldig är en vacker, vit julstjärna från Watt & Veke som skapar ett mjukt och elegant uttryck i fönstret när snön faller utanför fönstret och julen står runt dörren. Stjärnan har ett folkloristiskt utförande med tunna remsor som ser ut som lågor. Eldig blir en vacker juldekoration till ditt hem som du kan plocka fram år efter år och kommer dessutom i en fin presentförpackning så du även kan ge bort den till någon du håller kär. Kom i detta fina paket som jag gjorde en liten unboxing sekvens på Instastories, kunde inte låta bli :-).

Det ger verkligen pluspoäng när man får sådana här fina paket med silkespapper i.

Jag kan knappt bärga mig tills den skall upp, min halmstjärna har snart gjort sitt så jag behövde en ersättare.

 

 

 

 

Men det är en stund kvar till advent, vi skall ju hinna med vår solresa till Mauritius, jag längtar, bara tre veckor kvar :-).

2018 års adventsstjärna
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram