Jag glömde inte symaskinen i lördags när vi var ute i stugan för sista gången den här säsongen. Och idag har den gått varm, vilket kul och enkelt projekt att pyssla med en söndag.
Först klippa, sedan zickzack, nåla, stryka och sy, klart.

Jag är mycket nöjd med den gröna färgen jag valde.

Färgen matchar stolarna som jag klädde om för några år sedan.

Och jag letade rätt på alla fina servettringar som jag har haft liggande och ja de behöver putsas, skall göra det innan jul.

Våra fina silverbestick Rosendal

Servetterna är fina att ge bort som present, men dessa skall jag behålla själv.

 

Igår var vi på teater, “Den Stora Branden” den var så bra, väl värt ett besök på Västerås fina lilla teater. Våra kompisar som var med förlorade sin sommarstuga i branden och vi blev tagna av stycket som tog oss tillbaka till sommaren 2013 då rök täckte hela Västerås och flygplanen från Italien och Frankrike som hämtade vatten i Mälaren utanför sommarhuset. Kompisarna har satt upp ett nytt jättefint sommarhus på platsen där det gamla stod, men de hade många minnen kopplade till den gamla stuga så det har varit en process för dem att bearbeta och igår kom minnena tillbaka och vi blev väldigt tagna av föreställningen.
Och på det blev det middag på Madame Josephine då Ola anslöt, en väldigt mysig helg som vi får göra om snart.

Följ mig
Nu är linneservetterna klara
Taggar:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *