När det börjar bli kallare ute så plockar jag fram scarfen. Jag älskar mina scarfer och kan inte få för många av dem. En snygg scarf kan lyfta en outfit. Just nu är den här scarfen min favorit som jag köpte för ett år sedan på Rabalder här i Västerås.

Det finns så många snygga scarfs, här nio av mina favoriter.

Malene Birger Cornell

Rodebjer Plant scarf

Davida Chasmere Scarf

Tommy Hilfiger th-monogram

Noa noa scarfes

odd molly livening scarf

Polo Raph Lauren silky-hly

By Malina Jacky Scarf

Sedan kan man ju styla scarfen på många sätt, bära den som en cowboy, som en flygvärdinna, scarf runt håret, i stället för ett skärp eller knyta runt handtaget på väskan. Har man en riktigt fin scarf kan man ju till och med rama in scarfen.
Just nu önskar jag mig en snygg vintage sidenscarf i härligt klara färger som scarfen från By Malina i collaget ovan som för övrigt var min favoritscarf i collaget ovan.

Följ mig
Tid för scarfen
Märkt på:    

En reaktion på “Tid för scarfen

  • 2018-11-02 kl. 06:44
    Permalänk

    Fina grejor ♥️

Kommentarer är stängda.