Det blev en hektisk fredag på jobbet med mycket tryck från management. Men jag kände ingen stress tack vare morgonträningen, tänk vad lite träning kan motverka stressen, otroligt.
Jobbade hemifrån fredag kväll och lördag morgon och fick ihop en mjukvaruändring som jag hoppas håller måttet.

Älskar skype det är så smidigt att jobba hemifrån och hålla kontakt med kollegorna. Samtidigt som jag satte ihop koden till mjukvaran passade jag på att flytta om blommorna under tiden som jag kompilerade koden, bra att jobba hemmifrån när man kan multitaska.
Bananplantan jag köpte här är fortfarande fin men jag lägger mycket tid på den med vattenduschning varje dag och så står den på lekakulor och vatten så att den håller sig fuktig, vi får se hur länge jag orkar hålla liv i den.

Flyttade runt bananplantan lite den behöver antagligen stå vid ett fönster så här vid drinkbordet blir det inte.

Här blir bra, nära fönstret.

Och fiolfikusen fick stå här vid rullbordet.

 

Orkideerna tål inte värmen från elementen så jag måste skaffa ett blomsterbord till dem. Jag funderar på rottingbordet med glasskiva som vi har ute, Anders kommer inte att gilla det men jag tror det blir bra. Måste bara tvätta av det lite.

Nu blir det en lite promenad med Molly i höstvädret.

Följ mig
Jobba hemifrån och flytta om blommorna
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *