Jag har börjat förbereda packningen inför stundande semester. Sommarblusarna i vitt och ljusblått ströks och så inhandlade jag några snygga sidentoppar. Jag gillar ju inte rysh och pysh utan vill ha enkla och basala plagg.

Det finns några nyckelplagg som jag tycker är optimala att packa ned:

– T-shirten, shortsen, vita skjortan, snygga shortsen, bikinin/baddräkten, kjolar, vida byxorna i linne, linnet med tunna axelband, tunikan, hoodien och ett par snygga men bekväma sandaler.
Kombinera plaggen på olika sätt beroende på vid vilket tillfälle du ska använda dem. Kjolen, till exempel, kan du bära över baddräkten när det är dags för lunch, och snygga shortsen kan kombineras med solhatt både under shoppingrundan och när det vankas fest.

Silkestopp i ljusbeige och grönt. Kan bäras till både kjol, linnebyxor, shorts.

Tunikan lånar jag av Hanna, hon köpte den i Dubai kolla in vad snygg hon är här.

 

Vad ska vi packa i handbagaget?
– Jag packar inte alltid ett lätt handbagage,  jag packar så att jag klarar mig en dag ifall väskan skulle komma bort eller om det händer en olycka på planet. Man vill känna sig fräsch även när man anländer till platsen där man ska bo under semestern. Ta med en extra t-shirt, underkläder och ett par bekväma skor, necessären, kameran och laptoppen i handbagaget.

Hittade ett fint skärp när jag shoppade idag.

 

Jag tränade med kollegorna på lunchen idag, min ny tights se här, är sååååå  sköna. Jag körde crosstrainerna 25 minuter, 4,5 km och så styrketräning med fria vikter 15 minuter och stretch 10 minuter så skönt. Kände mig så energisk och glad  under eftermiddagen.
Träning is da shit, glöm inte det Åsa!

Följ mig
Hur packar jag inför solsemestern?
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *