Jag läste franska i sex år men kommer inte ihåg så mycket, de få ord jag kan försöker jag använda här på Mauritius även om invånarna pratar utmärkt engelska. Men idag hade vi une belle journee sur la plage, en skön dag på stranden, igen. Jag lämnade solstolen för lite vattengympa idag också. Anders vindsurfade lite, 25 år sedan sist men det gick över förväntan .

Killarna som lånde ut surfingbrädan var lite impade, mannen som tog över Anders bräda fick de åka ut och hämta med motorbåten för han lyckade inte komma tillbaka. Han kom bara längre och längre ut ur viken, det var riktigt dramatiskt.

Igår hade vi en härlig kväll nere vid stranden, Anders tog några fina skymningsbilder då vi tog en fördrink innan middagen.

 

Snart skall jag iväg på något som heter “Butt and Abs” hoppas det är något som är på min nivå bara.
Stretchningen vi var på i förrgår var just bara stretch, något som jag brukar göra efter att jag kört ett pass, men, men….

Följ mig
Une belle journée sur la plage
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *