Nu i sociala mediers tidevarv så känns det onödigt att skicka ett fysiskt julkort.
Men Anders är duktig på att upprätthålla traditionen, så här är familjen Aabakkens julkort 2018.

Förra årets julbrev.
Så här svarade Svenska folket på SIFO:s julkortsundersökning:
Det fysiska julkortets popularitet står sig hos svenskarna. Att skicka en julhälsning till sina nära och kära med ett julkort, är en tradition som håller i sig. Sextio procent av svenskarna planerar att skicka julhälsningarna per post och sju av tio personer föredrar att få sin julhälsning i form av ett julkort.

Att skicka fysiska julhälsningar är en kär tradition för svenskarna och förra året skickades 22 miljoner julkort i Sverige. Undersökningen visar att 7 av 10 svenskar föredrar att få sina julkort hem i brevlådan och 6 av 10 uppger att de kommer att skicka sina julhälsningar som fysiska julkort.

– Att skicka julhälsningar till sina nära och kära i form av ett julkort är något som fortfarande ligger svenskarna varmt om hjärtat. Att sprida glädje och visa extra omtanke i juletid är populärt både i den äldre och den yngre generationen.

Att skicka julkort till sina vänner är viktigast för svenskar i åldern 50-65 och uppåt, medan de yngre prioriterar att skicka till mor- och farföräldrar. Att skicka en julhälsning till familj och övrig släkt är något som är viktigt för människor i alla åldrar. Flera skulle också vilja skicka en julhälsning till en kändis. De fem kända människorna som skulle få flest julkort är kung Carl XVI Gustaf, Donald Trump, kronprinsessan Victoria, Barack Obama/Zlatan (delad fjärdeplats) och Leif GW Persson.

Är det ute att skicka julkort?
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram