Imorse låg det ett lager pudersnö över hela Ormberget, och  julkänslan infann sig omedelbart.Tänk vad den gör skillnad den där snön, plötsligt är man redo för jul.

Villa Ormberget med ett lager med puder och stjärnor på rad i vardagsrummet.

Och de magnifika tallarna som omger oss här uppe på toppen av Ormberget har också fått ett täcke av snö och frost.

Vi startade dagen med sovmorgon och mysig frukost. Sedan jobbade jag några timmar och därefter var jag och Anders och julhandlade inför julafton. Det känns bra att ha det mesta här hemma så man slipper att flänga runt nästa helg när det säkert är många ute och handlar. Väl hemma satte jag ihop pepparkakshuset, det gick bra trots att jag inte hittade någon glukos. Glukosen är bra att ha i när man smälter sockret då kristalliseras det inte så lätt och man får lite längre tid på sig innan sockret stelnar.
Här får det stå det lilla huset som är ett teamwork mellan mig och Hanna, Hanna spritsade och jag bakade och satte ihop det. Förra året gjorde jag en pepparkakskuliss se här.

I år blir det en jul i mässingens tecken.

Nu är brasan tänd och jag sitter och tittar på Ernst , han är för härlig.
Citat från dagens program “köp lite mässingtråd och böj, tips från Coachen”

Följ mig
Med ett lager pudersnö på backen kom julstämningen
Märkt på:        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *