Mina födelsedagspresenter de var så mycket mer än jag någonsin kunnat tro eller förväntat mig eller anat eller trott i min vildaste fantasi eller typ något sådant. Och på toppen av detta fick jag en promenad, en tupplur och en tvårätters middag med laxpasta med lite bubbel och en kladdkaka till dessert, det kallar jag en perfekt födelsedag.

Har ni sett ett finare inslagen present med en skriven hälsning, alltså…..

Jag blev glad av bara inpackningen, och det lilla meddelandet på paketet, naw…

 

 

Och när jag packade upp det, jag drog ut länge på det, inte var dag man får ett sådant glassigt paket.
Så var det exakt en sådan kruka jag hade önskat mig se här.

Färgen heter ärggrön och jag tror att grönt kommer att bli min favoritfärg under 2019.
Svenskt Tenns krukor med tillhörande krukfat formgavs av Erika Pekkari för Svenskt Tenn 2011.
De finns i flera olika storlekar och många vackra färger.
Krukorna är oglaserade i botten och har avrinningshål som gör att de lämpar sig väl för plantering.

Jag har inte bestämt var jag skall ställa den än, först måste jag städa ut julen.

Alltså jag tror jag är en nörd när det kommer till blomkrukor men det står jag för. Jag kanske skall döpa om bloggen till
Åsas blomkrukeblogg?

 

Ängeln på gottebordet har jag haft länge läs mer om skaparen konstnären Vera Haij här. Vera verkade och hade sin atelje i Dals Långed där jag växte upp.

Idag har jag jobbat halv dag, jag cyklade till jobbet i morse med fara för livet. Det blåste halv storm och var jättehalt. Jag var osäker på om jag tagit ledigt dagarna fram till Trettondagen och det visade sig att det hade jag gjort… Men skönt att vara på jobbet och se att det inte är något överhängande som skall fixas, eller överhängande och överhängande vi har tydligen en release imorgon där jag har två defekter som skall implementeras men det ordnar vi under eftermidagen hur svårt kan det vara 😉

Följ mig
Nej men alltså det är alldeles för mycket….
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *