Oj vad skönt det känns att ha rensat ut julen här hemma.
Jag tror tyvärr inte det blir någon målning av skåpet i helgen känner mig alldeles för hängig för det, förkyld med lite feber då klarar man inte av mer än att jula av här hemma.
Och jag har ju bästa medarbetaren när det gäller sortering och nedpackning så då går det ju lätt som en plätt.

Stjärnan eldig verkade inte vilja bli nedpackad i sin fina låda, hon veckalde upp sig hela tiden som om hon ville visa upp sig, se vad jag är vacker. Stjärnan har varit mitt favoritpynt den här julen och så har jag varit väldigt nöjd med min juldukning också i mässing, grönt och vitt se här.

Här har vi min älskade medarbetare som är fantastisk på att packa adventssakerna i en låda, julpynt för sig och julgranspynt i en annan låda.
Och så står de i ordning när man skall hämta det i början av december väldigt organiserad den där karln till skillnad från sin fru…

Jag bara lägger allt i en hög så här och vips ligger det i rätt låda.

Tomtelådan.

Vips var vårt vardagsrum avjulat, jag vet inte vad jag tycker är bäst att julpynta eller ta bort allt, lika roligt tror jag.

Nyårsrosorna fick vara kvar .

Och amaryllisen i min fina kruka får hänga med några dagar till.

Orkideerna fick komma in från kylan i snickarrummet som också fungerat som matkällare under julen.
Delar av skinkan och sillen står kvar därute. Kanske blir en liten middag med de sista resterna imorgon.

Oj vad skönt nu är allt som vanligt igen. Vi hade städning igår så nu känns allt sådär rent och fräscht , som att börja på ett nytt kapitel, ett oskrivet blad , ja lite så känns det med ett nytt år. Jag hoppas att 2019 blir ett år då jag kan få mer stabilitet mellan jobb och vardag, att jag får kontinuitet med min träning och så vill jag äta mindre socker och mer vegetariskt. Men detta är inga nyårslöften utan bara önskningar och jag vet att det är upp till mig.

Men först skall jag bli frisk från denna tråkiga förkylning.

Nu vill Molly gå en sväng, det vill hon hela tiden just nu 🙂 …..

Följ mig
Nu är hemmet helt avjulat
Taggar:                 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *