Jag följer den duktiga bloggaren Johanna Bradford som nu säljer sitt hus i Kullavik, där hon bott knappt ett år tror jag, med sin familj man och två barn .
Det fina huset ligger i magiska omgivningar precis vid havet, och det är spännande att få se hela huset, annars har man mest sett bilder från det underbara köket. Johanna har en härlig förmåga att skapa de mest fantastiska kök, då jag följt henne ett tag har jag sett hennes tidigare kök i lägenheter de bott i.

 

Till hjälp vid matlagningen får familjens mästerkock en gasspis med sex plattor, dubbel ugn varav en med varmluftsfunktion samt integrerad kyl och frys – samtliga från exklusiva SMEG. Diskmaskinen kommer från Siemens. Kökets svarta stomme är extra djup, vilket genererar exemplariska arbetsytor. Till förvaring av torrvaror och vinägretter finns ett rymligt skafferi med hyllplan.

Vill du se alla bilderna på det Bradfordska hemmet ska du kika in hos Fastighetsbyrån som saluför objektet.
Johanna har berättat i sin blogg att de spontanköpte ett sekelskifteshus i hennes barndomsstad Borås som de ska renovera, jag kan knappt bärga mig.

Vad jag gillar med Johannas hus är  rymden i kök och vardagsrum och att det är en bra planlösning med sällskapsdel för sig och sovrumsdel för sig. Och såhär ser det ut på baksidan av huset.

175 kvadratmeter med fyra sovrum. En uteplats i i öster där man kan äta frukost och en uteplats i kvällssolen perfekt läge.
Stort plus på att man kan komma ut på den stora terassen både direkt från köket och vardagsrummet med
härliga glasdörrar. Att uteterrassen ligger i samma plan som resten av huset gör att man får en flytande övergång mellan ute och inne.
En grovingång och en finingång stort gilla på det.

Om man köper det här huset får man både sommarhus och permanent boende på en gång.
Synd att jag bor så långt bort….

Ett blogghem till salu
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram