Jag har ju en viss förkärlek för rotting. främst då i våra sommarhus. Nu har jag lyckats ropa hem en ny rottingstol. Jag skall komplementera möbleringen  i gamstugan med mitt nya fynd.
Kanske får den ersätta den svarta gungstolen.


Och här är det mitt nya fynd.

 

 

Möbler och inredningsdetaljer av rotting har ju blivit otroligt populärt (igen) under de senaste, åren och denna trend verkar fortsätta rulla på även 2019.
Rotting är ju ett härligt naturmaterial och det ligger ett fint hantverk som grund för denna typen av produkter, dock ska man vara försiktig med att ha rottingmöbler där de kan utsättas för regn och fukt.
Mina rottingmöbler får vara inomhus.

Jag har gjort moodboard för både gamstugan och Andersstugan och i båda återfinns just rottingstolen.

 

Att tänka på när du möblerar med rotting och hur du skall rottingen att smälta in med din inredning ?  Ta in två av dina rotting detaljer så att de matchar med varandra allt har med balansen att göra.  Ta in två rottinsgtolar eller 0m du har en rottingstol ta in  en rottingkorg, rottingspegel eller en rottingkruka för en växt.
Du kan piffa upp din rottingstol med snygga kuddar, jag fick med två kuddar till stolen som jag tänker köpa tyg till
och det kan bli blårandiga kuddar.

Rotting är inte bara utemöbler  utan går att använda i alla sorters rum.  Mixa det med med ett strikt möblerat vardagsrum eller matrum för att få en mer avslappad still till dessa rum.
Mixa vintage and antik rotting med modern och antika möbler  för att ge din inredning en mer intressant och sammanhållen look.

Mitt nya auktionsfynd
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram