Vad är det med alla korta jeans. De sista jeansen jag klickat hem har så korta ben och jag har förstått att det skall vara ankellånga jeans nu. Och det gäller att ha rätt strumpor till dem, jag brukar använda nylonstrumpor nu på vintern det ser bra ut tycker jag när man är inomhus utan skor. Mina jeans är ett par Girlfriend jeans från H&M och tröjan är från Ralp Laurent.

 

Ankelstrumpor blir inte bra till korta byxor. På sommaren är det ju lätt då är strumplöst den snyggaste looken men när man vill ha byxorna även under Sveriges kalla vinter så får det bli lite längre strumpor.
Jag brukar styla mina kortare jeans med en Curlingkänga som den här från Canada Snow som jag använder
när det är minusgrader ute.

När det är lite varmare ute så använder jag mina Dr Martens Chelsea kängor som jag haft
i 3 år och de är lika snygga som när jag köpte dem, kvalite.

Nu till vintern kan man kanske ha lite glittriga strumpor?

Jag håller fortfarande på att vänja mig med de lite kortare byxorna jag har väl vant mig
när trenden försvinner, ha, ha, ha….

 

Tröjan är från Ralph Laurent med söta muddar  med volanger och knappar mys och dressat på samma gång. Båtringningen som är min favorit, båtringat är bra för dig med lite smalt överparti, skapar en bra balans mellan axlar och höft.

Nu skall jag packa lite inför Steam Hotellbesök med spa, middag och övernattning, mys på
hög nivå.

Följ mig
Vad är det med korta Jeans
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *