Molly har varit lite hängig sista veckan och vi har varit lite bekymmrade för henne. Hon har inte varit sitt vanliga jag och i onsdags slutade hon äta och hon drack mycket vatten. I fredags var vi på vippen att ringa veterinären men hoppades att det skulle vända under helgen. Igår hjälpte vi Hanna att flytta och det blev en lång dag vi var inte hemma förrän klockan 16. Hanna blev förskräckt när hon såg hur mycket Molly hade gått ner i vikt och vi blev ännu lite oroligare. Jag bokade en tid hos vår veterinär på måndag morgon men under lördagkvällen började Molly bli sämre och vi ringde Strömsholm. Deras veterinär sade att det lät som om Molly hade fått livmoderinflamation, Mollys syster Lilla My höll på att stryka med av just detta. Veterinären sade att vi kunde vänta över natten och komma in tidigt på söndagsmorgon, Molly sov i Hannas säng för att Hanna skulle ha lite mer överblick över henne om hon skulle bli sämre.
På söndag morgon åkte vi in till Strömsholm och efter blodprov och ultraljud konstaterades det att det var Livmoderinflamation och de tog in henne direkt till operation. Vi fick åka hem utan vår lilla guldklimp, som hade gått ner nästan 1.5 kg i vikt, mycket på en sådan liten hund…..

Infarten efter blodprovet fick sitta kvar och Molly brydde sig inte mycket om den det visade hur medtagen hon faktiskt var. Nu är klockan 14.20 och de ringde precis och sa att operationen hade gått bra och att hon var överflyttad till avdelningen. Djursjukvården är 100 ggr bättre än vår sjukvård, konstigt? Vi blev så väl mottagna på Strömsholm där de tog hand om både Molly och oss, vi fick frukt, kaffe och kakor när vi väntade på provsvaren och personalen var otroligt trevlig och proffessionell. Molly får vara kvar tills imorgon kväll och det känns tryggt att hon kommer att bli bra och sitt gamla vanliga jag igen, det är inte kul när en hund är sjuk och hängig….
Igår när vi flyttstädade hos Hanna fick jag blodad tand av fönsterputsningen så idag tvättade jag 10 fönster här hemma. Det går som en dans när man har Kärchers fönsterputs. Och så passade jag på att ta lite bilder på fredagsbuketten som inte kom i vas förrän idag p.g.a all oro för Molly.

En del av vårt vardagsrum med högt i tak och en stor eldstad.
Här har jag lust att möblera om, köpa nya soffor och bygga en inbyggd bokhylla, det är alltid kul att ha lite planer på gång.
Nästa projekt här hemma blir nya fönster och balkongdörrar på andra våningen ut mot vår långa balkong. Jag har fått en bra offert av vår duktige snickare Patrik som gjorde om vårt entreparti. Så nu kör vi med nya fönster och dörrar i Maj.

Följ mig
Stackars Molly
Märkt på:            

3 reaktion på “Stackars Molly

 • 2020-02-23 kl. 20:16
  Permalänk

  Så fint ni har det i ert vardagsrum och härligt att du fick kick på att putsa fönster, men det blir så ju finare. Ohh stackars vovven, hoppas att hon ska vara bättre imorgon lilla vännen. Vi hade ocks vår vovve vi hade inlagd på Strömsholm och vi fick också bra bild av dem

  Svar
 • 2020-02-23 kl. 21:17
  Permalänk

  Va skönt att hon kommer att bli bra!❤ Kram

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *