Eftersom inte isen lagt sig på Mälaren kanske det blir rekordtidig öppning av sommarhuset i år. Jag hoppas på att vi kan få i båten i slutet av Mars, om 3 veckor…. Inför varje säsong planerar jag lite nya inköp till sommarsäsongen i år önskar jag mig lite mysiga saker för välmående och mysdetaljer.

Exclusiv yogamatta
Esprit morgonrock
Gina Tricot huvudtröja
Mjukisbyxor
Doftljus Vanilla Home Spa
Lyxiga handukar från Gripsholm
Överkast Crinkle
Waves kudde
Randig kudde från Jotex
Lazy sunday tofflorOch här är köket som jag längtar efter

Något som inte fått plats på mitt kollage är den här.

Just det en musfälla och denna är bäst i test och jag skall köpa 6 stycken för vår s.k. råtthund är inte så mycket att hurra för. Molly vaknar inte ens när mössen är i hennes matskål, ha,ha,ha….

Följ mig
Lite mysgrejor till Sommarhuset
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *