Det här längtar jag efter i klädväg nu när våren är här, pastelliga färger. Jag är lite trött på allt beigea som är i modet just nu, det trode jag aldrig att jag skulle skriva, beige och brunt som är min favoritfärg…. Men just nu längtar jag efter lite knalliga färger och att få slänga ut alla tråkiga vintertröjor ur garderoben, jag är så trött på vintertröjor. Lika mysigt det är under hösten att dra på sig de stickade tröjorna lika skönt är det att lägga undan dem i början av april. Och stilen är som vanligt lite åt det sportiga hållet, sådan är jag.

Top från Lauren Ralph Lauren Judy Elbow Sleeve Knit

Finstickad tröja från Boomerang Planta Sweater, en finstickad tröja är perfekt för ljumna sommarkvällar.

Kenzo Essential T-Shirt

Mos Mosh Sun Lift Jeans

Lauren Ralph Lauren Vestha Jacka, snygg jacka eller hur?

Väst från Parajumpers Dodie, ljusblått är en härlig färg.

Calvin Klein CK Monogram Keps, tyvärr passar jag inte i keps min huvudform är superkonstig, jag provar med jämna mellanrum, men nej….

Solglasögon från Michael Kors Kendall, skulle vara kul med rosa glas.

Kenzo Inka Low Top Sneakers, så fina sneakers men lite dyra för min plånbok det får bli något liknande men i en lite lägre prisklass.

Stråväska Lauren Ralph Lauren Tolton Tote, en ny väska inför våren känns ju rätt och denna stråväska var verkligen superfin.

Följ mig
Min stil i vår
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *