Nattduksbord vilket konstigt ord egentligen, så här står det på WikiPedia:
Nattduksbord (även nattygsbord eller sängbord) är en låg möbel vid sidan om sängen. Det är avsett för sådant som man vill använda innan man somnar och då man vaknar, som väckarklocka, böcker, löständer, diverse tidskrifter eller glasögon. Nattduksbord finns som tillbehör i samma träslag och design som sängen, eller som helt fristående möbel med samma funktion. De kan ha en eller flera draglådor eller också bara bestå av ett enkelt hyllplan .

Ja några löständer har jag inte på mitt nattduksbord än….
En liten bukett Scilla, plockade i trädgården. Vasen en Vera Haj vas som jag fick när jag fyllde 10 år. En bok som jag håller på att kämpa mig igenom, en Omega klocka, en lampa från IKEA som jag haft i evigheter.

Nattduksbordet är ett enkelt DIY projekt som skulle vara tillfälligt tills jag hittade ett snyggare sängbord, men det har jag inte gjort så nu funderar jag på att ha det kvar men hänga upp det på väggen en bit. Jag gillar ju att det är inmålat i samma färg som väggen.

Min klocka som jag fick när Ola föddes snart 24 år sedan alltså, man kan kalla den Vintage. Märket är en Omega Constellation i guld och borstat stål. Det var Cindy Craford som gjorde reklam för den en gång i tiden.

Så ligger det alltid en bok på mitt nattduksbord. Jag har svårt att läsa böcker nu för tiden blir trött fort och kan inte koncentrera mig men jag kämpar på och ger inte upp.

Lite blommor är alltid trevligt, just nu en bukett Scilla plockade i trädgården, det är väl för trevligt när man kan plocka in lite närodlade blombuketter det gillar vi

Annars fortsätter jag jobba hemmifrån, jag är lite nojig med att gå ut överhuvud taget just nu. Resten av familjen är friska och är på sina jobb.
Hela denna Corona pandemin känns verkligen helt surrealistisk, jag har svårt att ta det till mig, det känns verkligen helt overkligt. Fast man lever med alla dessa uppdateringar via sociala medier hela tiden och lyssnar på alla pressträffar. Det är bara att hoppas att vi i Sverige gör rätt saker men det lär vi väl få veta i sinom tid och det gör mig lite nervös, att vi har det värsta framför oss. Det känns som om man går och väntar på att helvetet skall braka lös. Men misströsta inte keep Calm och stanna hemma så kommer det att gå så bra. Kram till alla som kämpar på sjukhusen, vilka hjältar.

Följ mig
Vad finns på mitt nattduksbord
Märkt på:                    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *