När Anders fyllde år önskade han sig en brödkorg, ja ni hörde rätt, en brödkorg ville han ha istället för våran brödpåse i tyg som vi har haft i evigheter. Men att hitta en brödkorg visade sig inte vara så lätt, vi var inne i varenda köksbutik och inredningsaffär på vårt stora köpscenter här i staden men kammade noll. Så googlade jag brödkorg och det visade sig att Åhlens hade brödkorgar. Så dagen innan Anders födelsedag gick jag in på Åhlens och köpte deras sista brödkorg, lycka.

Jag undrar om folk inte har brödkorgar längre, det kanske bara är vi 50+ som kör brödkorg nu för tiden. Den gamla brödpåsen som jag tror vi fick gratis någon gång när vi köpte knäckebröd, den var så praktisk för man kunde vika ihop den och lägga den i brödlådan. Brödkorgen däremot tar lite mer plats. Men å andra sidan är den gjord i rotting mitt favoritmaterial så den får gärna stå framme.

Fin va, jag gillar inredningsdetaljer i taktila material. Visste du att taktila material såsom mjuka plädar och kuddar stimulerar hormonet oxytocin som skapar lugn och ro i kroppen. Taktila material är nämligen inte bara vackra för ögat, de tilltalar även våra övriga sinnen.
Med en fin grön linneservett som pricken över det berömda i:et.

Men den fina linneservetten finns inte att köpa för den har jag gjort själv, se här. Enklaste DIY projektet bara att klippa, och sy, skulle kunna tänka mig en uppsättning linneservetter i beige till mina fina stengodstallrikar.
Idag gick jag en 6 km PW så härligt i det härliga vårvädret, Molly fick hänga på men hon var bra trött när vi kom hem.

Jag håller på att packa inför säsongsöppningen av våra kära små sommarhus, på lördag sjösätter vi båten om allt går som det ska. Jag har packat sängkläder, lite inredningsdetaljer jag köpt in under vintern, musfällor, mat, symaskinen, nya tyger till utekuddarna. Det mesta har vi ju där ute men en del saker åker med hem under vintern. Oj vad jag längtar….

Följ mig
Brödkorg
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *