Mars började ju himla bra med ett besök till fjällhuset med härlig skidåkning i ett härligt vinterväder med strålande sol.
Sedan firade vi två födelsedagar, Anders den 17 mars då vi vågade oss ut på restaurang och Hanna den 23 mars då det kändes helt fel att gå ut och äta. Det fick bli hämtmat och tårta här hemma istället, det var mysigt och trevligt ändå.
Jag jobbar hemifrån från och med den 12 mars. Detta har verkligen varit en helt surrealistisk månad med en pandemi som smyger sig närmare och närmare och verkar vara mycket aggressiv och otäckt. Vi får lära oss att nysa och hosta i armvecket och tvätta händerna i minst 20 sekunder. Och så den där krypande känslan om vi gör tillräckligt här i Sverige, alla andra länder har ju mycket mer regler och hårdare karantän, vem gör rätt vem gör fel, det får tiden utvisa…..

Mitt i allt elände sjösätter vi båten och startar stugsäsongen, det känns skönt att ha sommarhusen så nära så man kan åka dit nu när man inte skall resa längre distanser utan hålla sig till sin hemma-kommun. Och Påsk får vi fira på Strömskär i år, det kommer att bli annorlunda men bra.

Här är mina bästa bilder från Instagram under mars.

Det syns på antalet besökare här på bloggen att många är hemma i karantän och har tråkigt för besökssiffrorna har ökat med ca 25 % från ca 800 besök om dagen till drygt 1000.

Följ mig
Mars 2020
Märkt på:                    

En reaktion på “Mars 2020

  • 2020-04-01 kl. 21:58
    Permalänk

    Vad roligt med så många besök, här har det också ökat och även dalat vissa dagar

Kommentarer är stängda.