Jag satte ihop ett collage för skapa stilen till det rockiga sommarhuset på Jutholmen.

Kontorsstol från IKEA, udda matstolar i industridesign runt matbordet i köket.
Margariti Adirondeck Stol från Brafab på det härliga däcket precis vid havet.
Grythyttan fåtölj A2
Lisa vägglampa från FurnitureBox i det coola köket
Ett svart Smeg kylskåp så klart
Nattduksbord Tromsö från MIO i sovrummet tillsamans med
Prydnadskudde Copenhagen från Ellos och en
Senapsgul bommulsfilt med ett härligt blått
Bayamon överkast från ILVA

Ja idag var det meningen att jag skulle jobba sista dagen innan påsklovet men ni vet hur det är med hårda deadlines, svårt att hålla. Måste nog jobba några timmar till ikväll. Efter jobbet gick jag en långpromenad med Molly och körde säsongens första Strömskärpass där det skall utföras, på bryggdäck. Hanna satte ju ihop Strömskärspasset sommaren 2018 se här.
Jag brukar köra dubbelt det tar ca 25 minuter, perfekt. Imorgon skall jag köpa all påskmat det brukar ju vara mycket folk i butikerna innan påsk, påsken är ju den högtid då vi köper mest mat, visste ni det. Nu skall jag köra sista jobbpasset och hoppas att jag blir klar, jag vill inte jobba imorgon…..

Följ mig
Skapa stilen till det rockiga sommarhuset
Märkt på:                

2 reaktion på “Skapa stilen till det rockiga sommarhuset

 • 2020-04-07 kl. 20:01
  Permalänk

  Snyggt kollage du satt ihop och jag gillar det blåa överkastet

  Svar
  • 2020-04-07 kl. 23:13
   Permalänk

   Tack, jag gillar också överkastet 😄. Glad påsk. Mvh Åsa

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *