Det är bara jag som har påsklov i vår familj just nu, de andra jobbar fortfarande. Och att få börja ledigheten med en promenad med Molly på Ön där fåglarna kvittrar så där vårljuvligt och vitsipporna täcker marken som vit snö, det är lycka.
Idag fick vi återigen sällskap på vår morgonpromenad, den här gången av en söt liten Sishtzu, en kille på två år som Molly tydligen gillar. Hon blir som en unghund och de två lekte så härligt under hela promenaden. Vi lämnade över lille hunden till sin husse på vägen tillbaka, husse visste inte ens att han var ute :-). Och så en härlig frukost med P1 i bakgrunden, jag vill ju ha en uppdatering om coronaläget, det verkar inte som vi nått toppen än, tyvärr.

Bord och stolar ärvde vi med huset, furumöbler som vi vitmålat. Här kan du läsa om Gamstugans transformation och det finns en liten bild på bord och stolar innan ommålning..

Kaffekoppen från Rusta, oljelamporna Strömhaga köpte jag i höstas se här.

Nu skall jag städa ur öppna spisen, ett element har gett upp här i stugan så jag var “tvungen” att stödelda men det är ju bara mysigt, det enda är att det skräpar ner lite med all ved, men det övervägs av att det är så mysigt med en öppen brasa. Sedan har jag lite målningsarbete som skall utföras och så blir det trädgårdsarbete, några rabatter kvar att gräva upp.
Lite påskpyssel blir det också.

Följ mig
Påsklov
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *