Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skickar jag tillbaka säkert 75 % av kläder jag klickar hem, men inte mina nya vandringsbyxor från Haglöfs. Byxorna satt nämligen som en smäck och jag har levt i dem sedan jag fick dem.

Jag skickade efter ett par vita vårbyxor, Dagny Mom jeans, med min storlek men de fick jag knappt upp över låren, storlekar kan verkligen skilja mellan olika märken. Så när jag lämnade tillbaka vårbyxorna hämtade jag ut mina nya Vandringsbyxor. Detta var i söndags när jag flyttade ut till sommarhuset över påskveckan. Och sedan dess har jag bott i dessa underbart sköna byxor, ja inte när jag målar och gräver i jorden men annars… Och färgen, Magnetit/Black, är jag också himla nöjd med, byxan finns här.

Imorgon börjar vardagen igen och det känns lite konstigt när man haft påsken i fokus så länge och i dessa Corona tider, tiden efter påsken känns som ett oskrivet blad. En sak har jag dock planerat och det är att gå till jobbet imorgon, rent fysiskt alltså. Jag har ju jobbat hemma i 3 veckor och känslan är att det borde vara OK att vara på jobbet nu, bara några få kollegor är där och jag åker ju inte kollektivt. Vi får se hur det känns imorgon kanske blir det bara en dag. Annars har Anders fått hem sten till sitt “lilla” projekt med uteplatsen här hemma, läs mer här. Han har tänkt att byta ut tråkiga cementstenar till skiffer och också lyfta upp uteplatsen så den ligger i plan med altanutgången. Nu är det ett steg ner till uteplatsen nu kommer den att kännas ännu mer lättillgängligt. Uteplatsen kommer att bli 1 meter djupare än idag, ca 4 meter, och vi kommer att dela upp den i en matdel och en loungedel, så här har det sett ut förregående år.

Följ mig
Jag skickar tillbaka det mesta men inte de här
Märkt på:            

3 reaktion på “Jag skickar tillbaka det mesta men inte de här

 • 2020-04-13 kl. 22:52
  Permalänk

  Dom såg toppen ut hade liknande då jag tränade med min hund hur följsamma och sköna som helst

 • 2020-04-14 kl. 16:47
  Permalänk

  Dom är ur sköna har samma när jag är ute med hundarna! bra köp!
  Trevlig blogg och roligt att följa dig!

  • 2020-04-16 kl. 01:50
   Permalänk

   Tack Veronika ❤️

Kommentarer är stängda.