Ljusbå är den ultimata sommarfärgen, och tillsammans med brunfärgade inredningsdetaljer som träljustakar, skärbrädor, rotting och flätade korgar och stråhattar så är sommarstilen fixad. När jag ropade in min fina tekanna, se här, så fick jag med mig lite andra saker bland annat en fin korg i rotting. Vissa saker ropas ut i grupp och så är det bara en av alla man vill ha, och rottingkorgen fick följa med ut till Gamstugan och fungerar som vedkorg. Och tillsammans med min fina trasmattor i himmelsblåt från MIO blir det just den där stilen som jag är ute efter med sommarblå och en rottingkorg.

Man kan ju inte bli annat än glad när man stiger in och möts av denna vy.

Sov som en stock i natt, jag hade nog ett sömnunderskott som behövde påfyllning. Jag lade mig tidigt för att läsa lite innan jag somnade, men nehej det gick inte, somnade före klockan 22 och sov hela natten och vaknade klockan 7 helt utsövd, den där känslan alltså att få sova en hel natt, jag vet inte när det hände senast. Sedan tog vi en tidig morgonpromenad och Molly var piggare än på länge, sprang som en unghund i vitsippshavet, vad naturen är vacker nu när allt börjar vakna till liv efter vintern.

Så målade jag andra strykningen på flaggstången den börjar se riktigt fin ut och så skruvade jag ihop det sista på grillen, den blev riktigt bra. Gjorde lite fel igår så jag fick backa lite och göra om men till slut fick jag till det, det var en miljard skruvar och man kunde skruva ihop sidobordet på två sätt enligt ritningen och jag valde inte det rätta sättet. Men jag gjorde om och gjorde rätt så det blev perfekt till slut. Mitt bästa visdomsord, “Everything will be OK in the end and if it is not OK it is not the end….” Och så har jag pratat med grannar, på behörigt avstånd, och det hade med sig sina hundar och Molly har blitt mycket snällare mot andra hundar på senaste tiden och det är bra. Nu ligger hon och snarkar här i soffan efter att ha ätit upp de flesta harskitarna på gräsmattan, hon älskar verkligen harskitar nästan bättre än godis och vegetariskt är det ju också.

Följ mig
Den ultimata sommarfärgen
Märkt på:            

2 reaktion på “Den ultimata sommarfärgen

 • 2020-04-19 kl. 18:39
  Permalänk

  Rottingkorgen gjorde sig ju jättefin där verkligen =D

  Svar
  • 2020-04-22 kl. 10:19
   Permalänk

   Tack jag tycker det blev bra ❤️. Mvh Åsa

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *