Jag börjar bli riktigt proffs på hemmakontor, vi har börjat använda programmet Teams istället för Skype och det fungerar fantastiskt bra. Och det har gått lätt att komma in i och är intuitivt och lätt att använda. Jag brukar stänga av kameran vid de tidiga möten då jag inte hunnit fixa håret och har dregelränder vid munnen efter natten, ha, ha, ha.
Idag har jag hemmakontor i sommarhuset det är så fint väder och det kan jag njuta av lite mer här ute. Jag kom ut igår och hade en magisk eftermiddag på bryggdäck, vindstilla, varmt och njutbart.

Dörren står vidöppen och det här är min vy från hemmakontoret.

Där ligger flaggstången med två lager färg och jag tror att jag lägger på ett tredje när jag ändå har tid. Vi får se om vi får upp den i helgen, jag skulle tro att Anders är upptagen av sitt stenprojekt.

Jag fick svar direkt på blocketannonsen om cementplattorna så idag kommer det en tjej och hämtar hälften av dem. Det är skönt att bli av med några iallafall.
Det är så himla fint här ute på ön och många ö-grannar är här, äldre som isolerar sig och många som kör hemmakontor precis som jag. Molly kan vara ute hela tiden hon är duktig att hålla sig på tomten, och till grannen går inte in längre hon har väldig respekt för Aramis , deras vackar Collie. Men Aramis kommer gärna in till oss och då blir Molly inte nöjd alls, hon tycker att han är för stor att leka med tror jag. Men nu skall jag se aktuellt, man måste ju hålla sig uppdaterad om omvärden.

Följ mig
4:e veckan med hemmakontor
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *