Beställde hem lite fräscha vårkläder, jag är så trött på mina blåa jeans och stickade tröjor. Det fick bli en ljusblå linneskjorta och ett par vita jeans, ja inte helt vita de går lite åt beige, bra för då blir de inte smutsiga med en gång. Men när jag fick hem dem hade vädret blivit stickad tröja igen, suck.

Linneskjorta Rebecca
Jeans Lucy Vintage

Sneakers gamla Fred Perry. Men snart kommer varmare dagar och då är jag beredd.
Idag var snickare Patrik här och satte in nya fönster och altandörrar på övervåningen, 3 fönster och 3 dörrar. Imorgons skall han sätta lister på insidan det blir så bra, han är duktig den där Patrik. Tänk vad många projekt vi har haft/har här hemma i år och det är bara april. Ny ytterdörr, ny terrass och så nya fönster och balkongdörrar. Efter det här blir det en paus innan nästa projekt som blir isolering och omläggning av vårt mellantak, där skall vi ju sedan installera solceller se mer om våra solcellsplaner här. Vi skall anlita My Energy Partner som tar ett helhetsgrepp med planering, installation och igångkörning och sådan gillar man ju eller hur.
Imorgon är jag ledig från jobbet men jag och Ola skall tillverka skyddskläder till sjukvården imorgon mellan 12-16 på Västerås Arena.
Vi anmälde oss via vardstodet.se , jag har skrivit upp mig på 3 tillfällen.
Jag vill hjälpa till med det lilla jag kan förutom att stanna hemma, hålla avstånd och tvätta händerna.

Och i morgon är det ju Valborg som vi brukar fira med våra kära vänner men inte i år då håller vi oss hemma och firar med familjen.
Jag har inte tänkt ut något att äta men kanske det blir Bowl med matvete och långbakad karre, det låter väl spännande.

Följ mig
Vita jeans och linneskjorta
Märkt på:                

2 reaktion på “Vita jeans och linneskjorta

  • 2020-04-29 kl. 20:11
    Permalänk

    Tack för att du gör förkläden som jag kan använda när jag jobbar!

  • 2020-04-30 kl. 18:22
    Permalänk

    Vi gjorde 600 förkläden På eftermiddagspasset, 1100 under hela dagen ❤️. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.