Räddningen så här i dessa tider är att kunna åka iväg till sommarhuset och glömma vardag och virus under några dagar. Att kunna träffa och umgås med sina ö-grannar på behörigt avstånd såklart, äta frukost på bryggan, jobba i trädgården, fixa lite småprojekt, ta en tur med kajaken, eller bara chilla, det är avkoppling för mig. Just nu har jag satt igång med bullbak, det gäller att ha lite fika nu under sommartiderna när man får oväntat besök.
Nu finns det jäst att köpa igen, det har ju hamstrats både jäst och toapapper under en tid nu men det verkar ha lugnat ned sig . Här är mitt sommarkök som jag älskar att stöka i, spisen är ju lite liten men den är bra . När vi flyttade i huset fanns det ett superlitet kök med en liten gasspis, ni kan se spår av det i taket, den del av taket som är lite högre är där det ursprungliga köket. Andra delen av köket där det var matplats är till höger om spisen, men vi tog ner alla väggar och gjorde en så kallad öppen planlösning. Här kan ni se lite före och efterbilder.

Under morgonpromenaden plockade jag lite förgätmigej.

Och efter morgonpromenaden så var det frukost på bryggan, underbart. Och nej flaggstången är inte uppe än, men snart så…

Nu är det dags för lite bryggkaffe, vilket väder alltså.

Följ mig
Frukost på bryggan
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *