Jobbade halv dag idag, efter lunch klippte jag gräsmattan vid sommarhuset och städade gamstugan, damsög, såptorkade golvet och hängde ut trasmattorna. Det luktar så gott när man använder såpa på trägolven.
Så här såg det ut vid sommarhusen när jag åkte hem till stan, man kan se spåren från skottkärran som jag använder för att få med mig all packning till båten.

Kom hem till ett nystädat hem, så skönt med städhjälp, särskilt nu när man tillbringar mycket tid i sommarhuset. Jag klippte gräsmattan här hemma också, gräset växer som ogräs nu efter gödslingen jag gjorde förra helgen. Mina tulpaner som jag planterade i höstas kommer så fint. Jag undviker röda tulpaner för de tycker rådjuren om. Förgätmigej och gullvivorna blommar för fullt just nu, jag klipper runt dem för just gullvivorna frösår sig och om man klipper ner dem försvinner de helt.

Och så lovade jag några bilder på terrassen, Ola har kört på sättsand under veckan så nu skall Anders jämna till och vibrera sedan är det bara att lägga.
Bra häng på jeans Anders

Här är skiffret som skall läggas i helgen. Som ett gigantiskt vuxenpussel.

Vi har precis ätit godaste Pizzan från La Perla, Oxfile och kantarell kan jag verkligen rekommendera. Under helgen skall jag försöka hitta ett himmelsblått tyg till nya sänggaveln, så skall jag hjälpa Anders med skiffret, lägga på lite mer täckbark på framsidan, kanske plantera någon rund växt för Anders taggbuskar som han klippte ner verkar verkligen tvärdöda.
Men nu är det snart Lets Dance, i år hejar jag på Sussie Erixon hon verkar ha en skön känsla, heja Sussie.

Följ mig
2 gräsmattor klippta nu är det helg
Märkt på:                    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *