Jag hade kunnat flytta rätt in i Gotlandshuset som ligger i Uppland vid Löfsta Bruk, inrett med auktionsfynd från 1800-tal till 1900-tal, härliga textilmaterial och rotting detaljer. Jag har försökt skapa stilen till huset vid Sågdammen.

Korgen hittar ni här
Näverkorg auktionsfynd
Rottingfåtölj Jysk
Golvlampa i äldre stil hittar man här
fårskinn från Länna Möbler.
Kudde med elefanter från Svenskt Tenn
Plansch med fåglar från PosterStore.
Rottingbänk från IKEA


Men jag saknar blommor i huset och den perfekta blomman till detta huset är…..

Just det pelargonier skulle passa perfekt i de härliga djupa fönsternischerna i huset vid Sågdammen.
Efter jobbet idag satte jag ihop en tårta till nationaldagen imorgon, hoppas att jag lyckas med frostingen, jag är faktiskt lite nervös, jag har ju byggt upp en del förväntningar…. Det skall regna imorgon så det blir nog en lugn nationaldag tillsammans med familjen.

Följ mig
Skapa stilen till Gotlandshuset Sågdammen
Märkt på:                

2 reaktion på “Skapa stilen till Gotlandshuset Sågdammen

 • 2020-06-17 kl. 18:25
  Permalänk

  Roligt att Du tycker om mitt hus i Lövstabruk men det står Mårbackapelargonier i köksfönstren

  • 2020-06-18 kl. 18:39
   Permalänk

   Hej Mia

   Missade det, fantastiskt hus hoppas det går bra med försäljningen. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.