Midsommar gick mer i midsommarkransens tecken än vanligt i år. Och får man inte fira som vanligt så blir det något annat och kanske väl så roligt. Efter att vi firat vår 24-åring med frukost på bryggan med amerikanska pannkakor och lönnsirap så samlades ett gäng från Ön och hade kransverkstad. Annars brukar vi bara vara familjen men i år var vi lite flera. Anders hade som tur var lagt miljarder på snittblommor och så plockade vi allt som blommade i trädgården, rosor, pioner, try, lavendel….

Födelsedagsfrukost

Kransverkstad

Mina sötnosar

Dagen avslutades på bästa sätt med tårta, fyrkamp och midsommarmiddag med våra vänner P&P med familj, tack för en härlig och väldigt trevlig kväll.

Midsommarbilden anno 2020 får bli på min käre man som alltid blir bra på bild, särskilt bra blir det då han är iklädd en midsommarkrans. Synd att man inte kan klä sig i en midsommarkrans lite oftare….

Anders krans gjorde jag av blommorna som blev över, inte så illa om jag får säga det själv….

Följ mig
Kransbonanza
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *