Svarta danska sommarhus är ju något som jag går igång på. Men det finns ju även svarta sommarhus i Sverige, här är ett nytt sommarhus till Salu på Knarrholmen utanför Göteborg. Det korta avståndet från stan gör att det går att bo här hela sommaren och pendla in till jobbet. Det är ett utsatt läge för ett hus, med väder och vind, men en dröm för många.

Huset på Knarrholmen är målat med DEMIDEKK Infinity i färgen 9938 Naturligt Svart.

Vårt sommarhus är målat med Jotun 734 Brunsvart Täcklasyr. Vi målar om en eller två väggar varje år. Det är så bra med täcklasyr man behöver inte skrapa bort gammal färg bara tvätta väggen och lägga på ett nytt lager lasyr. Anders köpte 5 liter häromdagen så nu är det bara att komma igång och måla.

Anders och jag drömmer ju om ett nytt sommarhus. Vi drömmer om att riva Gamstugan och bygga ett sprillans nytt sommarhus som det på Knarrholmen kanske.

Bilderna kommer från Fastighetsbyrån och sommarhuset på knarrholmen hittar man här.

Efter en härlig helg på Ön med trevliga vänner, bryggmys med Anna och Schlomy på torsdag, vi kunde sitta ute länge och inga mygg så härligt, det är kanske för torrt för myggen. Fredag var härlig med Ola som fyllde år, ett stort gäng som tillverkade kransar och midsommarmiddag med 4 kamp hos P&P. Och på Lördagen kom våra kära vänner förbi med sin fina segelbåt. Det blev både lunch, middag och promenad innan de seglade vidare mot Västerås. Det känns så härligt att få träffa lite vänner, på behörigt avstånd såklart, efter den här tråkiga våren med social distansering.
Men nu känner jag mig trött av all frisk luft och sena kvällar, ikväll blir det tidig sänggång, gääääsp….

Följ mig
Ett svart sommarhus
Märkt på:        

2 reaktion på “Ett svart sommarhus

  • 2020-06-22 kl. 11:39
   Permalänk

   Ja det var nog många som hade det fint på midsommar i år, vilket väder. Mvh Åsa

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *