När det är så här varmt så är det perfekt att kunna jobba från sommarhuset. Då kan man kyla av sig med jämna mellanrum genom att bada från bryggan. Idag startade jag dagen med ett morgondyk och sedan blev det middagsdyk, eftermiddagsdyk och efterkajakenturdyk. Och när det är 23 grader i vattnet då badar till och med en badkruka som mig. det blir nog ett till dyk idag innan läggdags. Och jag har många ö-grannar som också jobbar hemmifrån så när jobbdagen var slut drog vi på en härlig paddeltur i värmen. Att bara kunna slå ihop datorn dra på sig flytvästen och hoppa i kajaken det är Livskvalitet deluxe det.

I väntan på Anna

Kajaken var en bra investering det är så mysigt att kunna paddla fram nära land i Mälararchipelagen, älskart….. Och att vi är ett härligt gäng med kajaker här ute på ön gör ju inte saken sämre.

Ett annat skäl till att jag vill jobba från sommarhuset är att jag kan se till och njuta av allt underbara som blommar i trädgården här ute, se bara…

Alltså se bara, Malvan har börjat blomma, rosorna blommar sedan några veckor tillbaka, potatisen blommar, bönor och jordgubbarna börjar mogna stockrosorna har feta knoppar som bara väntar på att slå ut. Det är så vackert överallt, det här vill man ju bara inte missa.
Men nu börjar det svalna av lite så jag kör nog ett Strömskärspass med efterföljande dopp innan nyheterna, denna sommar alltså….

Följ mig
Livskvalitet deluxe
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *