Vad skönt med fredag, den här veckan har jag jobbat i baddräkt de senaste dagarna med härliga dopp i stället för kaffepauser, så vaaaarmt. Härligt att kunna jobba från sommarhuset och ta hand om blommorna, plocka av rosor som vissnat, plocka in jordgubbarna innan fåglarna tar dem, vattna rabatterna, potatisen och tomaterna.
Åkte och hämtade Hanna, Anders och Molly inne vid bryggan och sedan grillade jag mina marinerade kycklinglår till perfektion och så gjorde jag en jättegod potatissallad på färskpotatis och färska kryddor från mina kryddkorgar, jag hittade på receptet själv lägger ut det imorgon.

När badrummet har flyttat ut och schampo och tvål får samsas med flöten och metkrokar i lådan på bryggan då vet man att det är sommar på riktigt.

Att äta solvarma jordgubbar direkt från landet det är sommar…

Bönorna kan man snart börja plocka av också.

Nu sitter vi på bryggdäck och diskuterar politik, BLM, och andra aktuella ämnen, lyssnar på Navid Modiri som har intressanta samtal i sin podd, kan rekommenderas…

Följ mig
Äntligen fredag
Märkt på:                    

2 reaktion på “Äntligen fredag

 • 2020-06-28 kl. 17:43
  Permalänk

  Våra jordgubbar börjar äntligen få färg här hemma. Det ska bli så mysigt att få plocka av dem när de är röda och fina. Båtmänniska skulle jag gärna blivit eller bli. Det ser så himla mysigt ut.

  Svar
  • 2020-06-29 kl. 10:33
   Permalänk

   Visst är det mysigt ??.mvh Åsa

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *