Nej jag klarade det inte i år heller, blev inte klar med allt jobb i fredags så var tvungen att jobba några timmar idag. Men annars så var dagen bra, hade tid hos min frisör fick lite ny färg i håret och färgade brynen, känner mig som en ny människa. Har just kommit hem från en PW på dryga timmen, vädret är svalare och inbjuder mer till lite träning. Jag skall försöka hålla igång träningen under semestern, håll tummarna….
Jag passar på att röja lite i vår lilla trädgård nu när vi är hemma någon dag, det är inte mycket som blommar här nu förutom rosorna.
Jag har planterat nya rosor utanför vardagsrummet men de bara dör hela tiden, jag har jordförbättrat men i sommar ser de bättre ut än på länge.

Vi hade det så trevligt i helgen med besök av Anders kusin och Hannas kompis Ida. Det är så kul med dessa underbara unga vuxna människor som kan tänka sig att tillbringa en helg med oss gamlingar. Vädret var gudomligt och det blev mycket bad en toppenhelg helt enkelt, trots att vi överraskades av skyfall och åska mitt ute på Västeråsfjärden när vi återvände från vår utflykt till Gäddeholm. Jag var så våt att jag var helt skrynklig när vi kom tillbaka till Strömskär, note to myself kolla väderprognosen innan du ger dig ut på sjön….
Men vi hade en fin söndagsfrukost.

Och vi hade faktiskt kollat vädret innan och det stod inget om störtregn och åska. Sjöräddningen hade fullt upp på Mälaren så det var fler än vi som hade blivit överraskade, men vi klarade oss hem för egen maskin, hon är bra vår lilla båt.

Följ mig
Semestern en hård deadline
Märkt på:                

En reaktion på “Semestern en hård deadline

  • 2020-06-30 kl. 16:12
    Permalänk

    Vackra rosor du har! Hoppas de klarar sig nu.
    Jag förstår att många vill besöka er i er mysiga sommarstuga, på en härlig ö och när sommaren är så fantastisk…. /Annika

Kommentarer är stängda.