Idag lekte vi Ernst Anders och jag, Anders gjorde bringebärssyltetöj, hallonsylt alltså och jag klädde klart (nästan) soffan. Det passade bra att pyssla med detta under förmiddagen för vädret var lite tråkigt med lite regn och molningt.

Under eftermiddagen slutade det regna och efter lunchen lade vi i kajakerna och paddlade en tur. Det blev en tur på dryga timmen, 6.1 km först i motvind och sedan surfade vi på vågorna hem. I slutet var det lite för stora vågor för min smak….


Men nu är vi på fasta land och har gjort iordning en GT
våran favoritdrink och grillen är tänd. Det blir grillad oxfile med ungsrostad egenodlad potatis. Solen tittar fram och vinden håller på att vända kanske blir det en liten eld i eldfatet på bryggdäck ikväll.

Följ mig
Att ha Ernstat sig
Märkt på:                        

En reaktion på “Att ha Ernstat sig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *