Ifrån detta sommarställe har man en utsikt som heter duga med områdets bästa utsikt och solnedgång.

Huset ligger högt, lugnt och privat med fin sjöutsikt över Mälaren. Förutom det häftiga örnnästet finns det fler byggnader på tomten med stora umgängesytor för den stora familjen.

Runt huset finns en stor altan med oändliga möjligheter, såsom flertalet loungedelar, större mat-/grillplats – självklart med sol hela dagen ända och fram till sena kvällen. Sjöutsikten är precis lika fin från alla delar av altanen.

Mellan byggnaderna möts man av körsbärsträd och trappen upp till fastighetens unika platser. Först till en läshörna med hängmatta och sedan vidare upp till ett spabad intill bergväggen. Du får inte ha dålig kondis för att bo här det är många trappsteg upp till nästet men väl uppe möts man av en helt extraordinär plats: en väl påkostad bastubyggnad med bastu, badrum, dusch och loungedel samt en takterrass med den bästa utsikten man kan tänka sig mot Mälaren och mot naturen bakom.

Fastigheten hittas här, mäklare är Nomad Mäkleri som har tagit bilderna.

Ett häftigt örnnäste
Märkt på:            
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram